Dani2004,eu nu am nimic cu adventistii,nu am nimic nici cu ortodocsii,am chiar multi prieteni adventisti si ortodocsi.Daca nu sunt de acord cu ei in ceea ce priveste unele lucruri,asta nu ma opreste sa imi fie prieteni.Si nici nu il consider pe tricesimusseptimus sectant. Stiu prea bine ca religia adventista este recunoscuta de stat ca si cult.Cu atat mai putin nu consider ca fac parte dintr-o "secta" si nici nu vreau sa arat "cat de grozav sunt".
tricesimusseptimus ceea ce ai adus tu aici este o interpretare asupra scripturii.Noi insa trebuie sa privim biblia ca intreg sa discutam si argumentele pro si argumentele contra.In ceea ce mi-ai adus tu vad doar argumente pro a ceea ce tu sustii.Cred ca ti-am adus multe argumente contra,argumente biblice si poti foarte bine sa faci o analiza,asa putem trage concluziile obiective.Pana acum am discutat despre cam toate aspectele readuse de tine si ai vazut ca ele ar putea fi intelese si "altfel" decat le intelegi tu.Trebuie sa fim obiectivi.
Maranata ai spus:"Dumnezeu a intors suflarea de viata si atit."
Nu suflarea de viata,adica duhul(cum am vazut ca chiar voi sustineti ca suflarea de viata in contextul din Geneza 2:7 desemneaza duhul),ci sufletul.Deci daca se spune ca "sufletul" de ce sa spunem noi altfel?Si deci privind astfel lucrurile vezi ca nu e deloc simplu pentru tine.
Last edited by Totpeetor; 24.11.2009 at 00:01:23.
|