View Single Post
Vechi 23.11.2009, 23:02:58
geo.nektarios's Avatar
geo.nektarios geo.nektarios is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.07.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Sophia, imi pare rau pt. durerea ta si te rog sa ma ierti ca poate cuvintele mele nu te vor alina.
Dar tu tot insisti: cum faceti, cum faceti.. O sa-ti spun cum fac eu.
EU FAC TOTUL GRESIT pentru ca nu pot mai mult. Si pentru tot ce fac il rog pe Dumnezeu sa ma ierte si sa ma ajute ca sunt neputincioasa. Punct.
Pot sa vin si eu cu scuze, ca situatia mea familiala este asa si pe dincolo, ca mai bine nu se poate etc. Dar cred ca mi-as face un mare rau!
In paralel ma informez din scrieri patristice ce inseamna bine si caut oportunitatea ca macar candva, undeva sa fac si un lucru bun.
Nu are rost sa caut sa ma indreptatesc.. ca uite aia am facut-o bine sau mai bine decat cel de alaturi, ca pe ailalta nu aveam cum sa o fac ca am sot sau obligatii fata de copii etc. Si in nici un caz nu voi spune ca unii parinti ai bisericii au fost nedrepti, neintelegatori etc...
Fiecare are propriile lui probleme. Tu nu ai copii, altora li se destrama familia, sunt bolnavi sau au bolnavi in familie.. multi sunt incercati!
Gandeste asa: Dumnezeu te incearca pt ca te iubeste. Nu mai carti ca poate dreptatea nu este de parte ta.
Anna nu faci nimci gresit atat timp cat nu stii ceva! Cel smerit calatoreste numai cu intrebarea! Asadar bine faci ca intrebi atunci cand nu stii, dar nici sa te superi atunci cand nu stii! Roaga-te si Dumnezeu te va ajuta sa afli si sa nu mai gresesti! Ma poti intreba si pe privat! Raspund cu dragoste!!! Fii binecuvantata!!!
Reply With Quote