Subiect: Scopul creatiei
View Single Post
Vechi 22.11.2009, 10:54:26
toni2009 toni2009 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 18.11.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de 11111111 Vezi mesajul
permite-mi te rog parerea mea simpla ...

scopul...este mantuirea

situatia actuala ,
este rezultatul neascultarii, a pacatelor strigatoare la cer care se-n faptuesc cu nerusinare...

sa nu uitam D-zeu a avut un plan,Eva prin ispita ,a dus catre neascultarea lui Adam fata de D-zeu si de-aici,caderea...

dar scumpilor sa dam raspuns multora care se-ntreaba unde-i fericirea?

In noi ,dragilor...
cautati sa eliberati sufletul de cele incatusate...
pentru ca,la fiecare dinte noi "apasa "ceva...
ei,...acolo trebuie intervenit (prin spovedania la duhovnic si apoi totul vine de la sine)

nu va ramane decat sa va alegeti cu mare dibacie ,duhovnicul...

Doamne ajuta!
p.s.noi sa ne rezumam numai la cele 10 porunci,ar fi suficient,dar n-o facem,zilnic le-ncalcam...
Amin

Care este planul lui Dumnezeu?
Nu cred ca exista cineva care sa cunoasca planul lui Dumnezeu.
Poate scopul, dar planul....
Dumnezeu exista si nu este nimeni in afara de El si creatia lui.
Dar de ce este ascuns? De ce nu-L percepem? Vrei sa-mi spui ca numai dupa ce murim o sa-L percepem? Si ca sa-L cunoastem trebuie sa ducem aici, in lumea asta fizica, corporala, o viata in care sa ne reprimam anumite dorinte care nu sunt in concordanta cu anumite percepte date de diferite religii? Am fost botezat crestin ortodox si asta este religia mea.
Incerc sa fiu un bun crestin, incerc sa respect poruncile dar nu pentru ca am convingerea ca Dumnezeu ma judeca daca, de exemplu, tinand post am mancat carne intr-o zi sau pentru ca am facut dragoste cu sotia inainte de cununia religioasa.
Nu cred ca Dumnezeu ma judeca daca atunci cand, daca trec pe langa o biserica nu imi fac semnul crucii sau daca nu spun de nu stiu cate ori anumite rugaciuni.
Si nu cred ca Dumnezeu asculta rugaciunile gen: Doamne ajuta-ma sa am o viata mai buna, sa castig mai mult, sa fiu sanatos, etc.
Mantuire? Ce inseamna cu adevarat mantuire?
Reply With Quote