Eu m-am mirat tot timpul si ma mir de fiecare data cand observ parsivenia sectantilor. Ce treaba au ei cu noi, nu pot respecta faptul ca Ortodocsii au ales si sa ii lase in pace??
Mare mi-a fost mirarea cand am auzit ca vecinii soacrei mele, care se stie ca sunt penticostali...si eu i-am simtit ca nu se pot limita la o relatie normala, au invitat-o la un " concert" despre care nici ei...cica...nu stiau prea multe

. Acolo ce sa vezi, panarama secolului, tineri care cantau de numa numa, totul pe tematica religioasa, si foarte hilar faptul ca sectantii recurg la minciuni pentru a incerca sa convinga oameni normali. Soacra bineinteles ca nu s-a simtit deloc bine acolo, i s-a parut suspecta intentia acestor oameni..si mi-a spus. Cand am auzit asta am inceput sa rad, eu ii tot spuneam sotului, insa el ma tot asigura ca ei nu discuta despre religia lor si nu incearca absolut nimic...insa eu i-am spus " Te rog frumos nu mi-i mai lauda pe astia, ca ei asteapta momentul, pregatesc terenul propice, se infiltreaza si tranc...vor incepe asediul

. Am avut dreptate??...normal ca am avut, sectantii pur si simplu nu pot fi cinstiti, pentru ca sectele sunt inselatorii de la Diavol, si de moment ce procedeaza asa...e clar!!!