sa dea Dumnezeu, desi eu nu-s asa de curajoasa din fire....cum am specificat in primul meu mesaj aici , mi-e cam frica sa am copii pt ca ma tot stresez cu ziua de maine ce va fi, daca ii vom putea oferi toate cele necesare pe plan material o data cu varsta si nevoile copilului....si tot asteptam momentul potrivit cand pot spune asa cum am auzit si-n alte parti "luxul de a avea un copil" ...si poate ca as mai fi asteptat multi ani inainte ,dar sotul meu (el isi doreste de multa vreme un copil) a incercat zi de zi sa ma convinga ca Dumnezeu are grija de copii si ca ar fi momentul....apoi bunica mea mi-a zis ca fiecare copil vine cu "mamaliga lui" si uite asa usor usor amandoi mi-au facut sa realizez ca nu e totul asa de negru si greu cum credeam eu si acum eu sunt cea care nu mai are rabdare :)
stiu ca Maica Domnului asculta si implineste rugaciunile noastre dar cand crede ea de cuviinta , eu foarte aproape de suflet o simt pe Sf. Parascheva (de cate ori merg la ea simt acelasi lucru ca si cand as merge la bunica sau mama mea, o simt din familie...si de cate ori ies de la ea parca mi se iau toate grijile si gandurile pesimiste cu mana....)
iti multumesc 11111111 pentru incurajari si multumesc tuturor pentru cuvintele voastre frumoase . sunt foarte bucuroasa ca am gasit oameni cu care pot discuta despre ceea ce ma doare si va multumesc pentru asta ! o zi buna in continuare va urez!
|