Citat:
În prealabil postat de andreicozia
Ba da , am amintit cind nu stiu cine a postat nu demult un citat dintr-o carte a lui unde era complet pe dinafara intelegerii dinamicii dintr-o familie, ah, da, cind am amintit de cele 10 % ca fiind contributia unui parinte in educatia copiilor iar tu a spus ca nu ca stii tu mai bine.
BTW, poti sa incepi sa aduci citate din cartile lui pentru a le discuta in forum!...
Despre pictura daca vrei sa te informezi ai de unde. Eu nu am timp pentru lectii de pictura. Iti spun doar ca poti sa ma crezi pe cuvint ca pe cineva care a participat la multe santiere de pictura bizantina si mozaic in biserici din tara si in strainatate
ciao!
|
Andrei, invata sa-ti sustii impresiile cu argumente:
"am citit candva intr-o carte" nu este un argument..
Tu ai mentionat ca scrierile sunt neortodoxe si pictura este necanonica!
Ai argumente? NU.
Atunci poti recunoaste ca ai vorbit in necunostinta de cauza!
Tu nu poti minti pe nimeni pe acest forum nici in privinta cunostintelor de ortodoxie , nici in privinta smereniei, nici in privinta sinceritatii, nici in privinta inteligentei..
Oamenii sunt destul de transparenti aici.. ceea ce-ti doreai, de fapt, TRANSPARENTA.
Ei, tu esti CRISTAL CLEAR, ca sa spun asa.. nu te mai amagi singur..
(Nu te enerva, ti-am vorbit cu i-as vorbi copilului meu. Ba cu el sunt mai dura).
am uitat buna crestere.. nu amagesti pe nimeni nici in ce priveste cei 7 ani de acasa.