View Single Post
Vechi 20.11.2009, 20:25:04
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
@Anna21
Ideea era ca ce am afirmat mai sus este o remarca de bun simt care nu necesita citate din scripturi si din carti celebre de genul " Ne vorbeste Parintele Porfirie"...desi ABSOLUT toti duhovnicii de valoare ne avertizeaza sa stam departe de INOVATORI si cei ce improvizeaza, Par Boca fiind unul din ei.
...sau faptul ca umblii cu artificii de genul strigatului de pacate in gura mare. Si daca este sa analizam ca mai toti au pacate asemanatoare ce tin de viata comunitatii evident ca nu-ti trebuie mult studiu de psihologie ca sa-ti dai seama de cine ce a facut si cu ce se ocupa noaptea sub asternut, sau mai stiu eu ce. Ce sa-ti spun, mare inainte vazator!( iti ajunge sa asculti citeva spovedanii si te-ai lamurit ce AI DE STRIGAT IN GURA MARE!)
Eu nu stiu de "improvizatii" la par. Boca. Poate exemplifici.

Oricum, faptul ca striga pacatele altora in gura mare nu inseamna ca pictura lui este ne-canonica. Despre asta era discutia inceputa de tine: pictura.

(Tu ai o argumentatie circulara, gen: pictura este necanonica deci parintele este ne-ortodox, rebel. Apoi, parintele este rebel, deci pictura nu este buna.. Observi? )

Citat:
Problema Ancai este ca ea a ajuns intr-un punct al ascensiunii ei duhovnicesti care pare, din pacate a fi bizar: Cere intr-una referinte si pentru faptul ca afirmi lucruri clare ca de ex. cerul este albastru sau ca magarul nu este cal, moment in care ea sare si scotoceste prin scripturi si alte carti celebre sa vada daca Sfintii Parinti nu sunt cumva de alta parere.
Nu pot decat sa ma bucur pt ea. Sper sa ajung si eu sa ma lepad de iubirea de inteligenta mea.