Citat:
În prealabil postat de andreicozia
Fi mai explicita ca nu inteleg ce spui. Despre ce plasa a vrajmasului vorbesti? Fi mai ancorata daca poti in realitate!
Iti lamuresc doar ceva ce tine de bunul simt al fiecaruia fie ca e mirean sau preot! Daca nu stii sa pictezi stai in banca ta si lasa-i pe cei care au experienta in arta de fresca Bizantina sa decoreze peretii lacasurilor ortodoxe!(si Slava Domnului sunt pictori de mare clasa in tara).. si nu gindi prin prisma mindriei asa cum a facut-o par Boca! vrind MUSAI sa lase ceva pe pereti!
|
Dusmanul nostru
diavolul, nu tu, in nici un caz tu! Of, of, of, asa ai crezut? Ca te fac pe tine dusman? Sa ma fereasca Dumnezeu de-asa ceva, daca ai fi acum in fata mea, ti-as cadea la picioare si te-as ruga sa ma ierti daca ti-am gresit!
Daca ti-am gresit, arata-mi unde, dar fara ura si fara dusmanie. Pacea sufletului este de neinlocuit, chiar crezi ca ti-as face vreun rau, mai ales in mod voit, indiferent cat ma ranesti cu vorbele tale referitor la un mare mare preot si duhovnic? In nici un caz, pentru ca Dragostea lui Hristos e mult prea pretioasa pentru a fi pierduta...
Sa revenim. Inteleg ca te deranjeaza felul de-a picta al parintelui, nu?