"Ai spus:"Iar Biserica lui Hristos cea vazuta, Imparatia Cerurilor pe pamant este Biserica Ortodoxa".Nu are cum sa fie asa,pentru ca te mai intreb o data :cei care fac voia lui Dumnezeu si nu sunt de religie ortodoxa,din a cui biserica fac parte daca nu din a lui Hristos?"
Se pare ca si tu esti un batut in cap.E tipic sectarilor... "ca sa-ti dai seama".Oricine este in duh si adevar, face parte din Biserica si se incorporeaza in Biserica .Biserica Ortodoxa reprezinta chipul vazut al Imparatia Cerurilor.Cum si Hristos reprezinta chipul si slava lui Dumnezeu.Si in El a locuit toata deplinatatea dumnezeirii.Deci tot cel ce este de la Dumnezeu se incorporeaza in Biserica.Biserica este o institutie divino-pamanteasca.La fel cum este si Hristos care este Dumnezeu-Om.Ori Trupul lui Hristos este si El divino-uman,vazut si nevazut.Ti-am zis de la inceput ca Biserica nu e o religie,dar tu nu intelegi, adica nu vrei sa intelegi, precum nu vor nici adventistii.Tu esti cel care ai pus Biserica lui Hristos in rand cu religiile oamenilor, precum e si religia ta.Eu zic sa nu mai facem noi pe Hristos, mai ales tu si sa lasam judecata pentru Dumnezeu.
30. Cine nu este cu Mine este împotriva Mea și cine nu adună cu Mine risipește.
31. De aceea vă zic: Orice păcat și orice hulă se va ierta oamenilor, dar hula împotriva Duhului nu se va ierta.
6. Iar dreptatea din credință grăiește așa: "Să nu zici în inima ta: Cine se va sui la cer?", ca adică să coboare pe Hristos!
7. Sau: "Cine se va coborî întru adânc?", ca să ridice pe Hristos din morți!
|