View Single Post
Vechi 19.11.2009, 18:36:37
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de GeorgeS Vezi mesajul
-de o stiinta care nu cunoaste limite de responsabilitate
Foarte adevarat. Ganditi-va doar la avorturi.. S-a incercat justificare "stiintifica" ca fatul "nu simte", ca "nu este om".. Ce aberant!
Ganditi-va ca in general tehnologia folosita azi de noi este urmarea "popularizarii" unor aplicatii militare (telefonul mobil, de ex. a fost dezvoltat initial pt uz militar, dar majoritatea tehnologiilor sunt in aceeasi situatie. Nu cauta nimeni binele si confortul oamenilor, doar BANII lor).

Citat:
-de o mare tehnologie si tehnocratie care domina pe om in loc sa-i slujeasca;
Normal ca domina pe om.. trebuie sa ai un card de credit, un card de sanatate, un card sa intri in cladire la serviciu sau acasa(nu traiesc in Romania), copilul trebuie sa aiba N vaccinuri ca sa fie acceptat la scoala (desi am aflat ca o femeie ortodoxa a convins autoritatile sa nu vaccineze copiii spunand ca religia nu-i permite! bravo ei!), se presupune ca ai un calculator in casa pt a comunica cu ceilalti, un telefon mobil etc.
In fiecare dimineata imi verific mesajele inainte de orice, inainte de rugaciune. Ma simt de parca as sluji la un idol, dar pana acum nu ma pot abtine... calculatorul este intotdeauna in functiune in casa mea. Nu ma domina?

Citat:
de o democratie pur formala si juridica ce nu poate realiza dreptatea sociala.
Nu exista democratie. Este doar o iluzie.
Reply With Quote