Topcat esti comic:"Cauta pentru ca gasesc lucruri interesante, nu pentru a-si dovedi lor evolutia.":)Va sa zica si evolutionistii au hobby-urile lor:).Ei tocmai de asta cauta,ca sa demonstreze ca au dreptate,si lor si celorlalti.Din pacate nu gasesesc nimic.
M-ai intrebat daca eu am decretat aceasta afirmatie:"Sa fim seriosi,nu au a face mutatiile virusilor cu evolutia,cu atat mai putin cu omul."Iti raspund ca nu eu am decretat-o,ci stiinta.Cum evolutia nu a fost demonstrata,este o speculatie,pai cum sa aiba legatura virusii cu ceva nedemonstrat?
M-ai intrebat:"Pai si la om nu despre bariere familiale vorbim? "Se gasesc si la om,dar eu asta vreau sa arat,ca omul este capabil sa depaseasca "aceste bariere familiale",prin altruism,pe cand animalele nu.
Si iar ai zis:"In natura, pe linga regula generala, exista si exceptii".Sa stii ca exceptia anuleaza de multe ori "regula".
Si iar m-ai intrebat:"Cine stabileste care e detaliu important si care nu?
De unde stii ca scribii au gresit numai in detaliile neinsemnate?
Se pare ca tu nu ai numi contradictie nici 1=0
Oricum, exista multe alte neconcordante, chiar si in punctele vitale ale povestii, de exemplu invierea lui Hristos."
Pai trebuie sa o stabileasca cineva anume?Asta fiecare o poate.Uite pentru mine chestiunea despre "toiege" nu are importanta.
Dar biblia nu se contrazice in lucrurile esentiale.Asta ce ai spus tu nu avea importanta nici pentru evanghelisti,fiecare a scris cum si-a amintit,dar si ei au fost oameni.Daca li se parea importanta se informau in prealabil.Insa Marcu spune ca Isus le-a zis sa ia un toiag.Ce mare dezbatere pe aceasta chestiune?
Noi analizam veridicitatea unui document punandu-l alaturi de altele,s-au scris 4 evanghelii si vedem prea bine ca nu se contrazic,iar acolo unde ni se pare noua ca se contrazice,imediat ne putem lamuri panand textele fata in fata si rezolvam simplu orice nelamurire.
Last edited by Totpeetor; 19.11.2009 at 14:35:15.
|