poate gandesc prea departe ,dar simt ca tot ce se intampla are doar un scop: exterminarea celor slabi ! eu ma includ din punctul lor de vedere in aceasta categorie ,avand tiroida autoimuna Hashimoto! credeti-ma ca de cand mi s-a declansat boala pe sistem nervos in timp am devenit alergica la nurofen ,la augmentin antibiotic si pana am realizat ca nu e de bine am tot luat pastile pentru orice durere de cap etc pana intr-o zi cand am zis gata ! revenind in tara mi-a fost teama de schimbarea de clima dupa atatia ani si vroiam sa ma vaccinez impotriva gripei sezonale ,insa bunul D-zeu mi-a aratat o alta cale: alimentatie sanatoasa ,vitamine ,sport etc .Eu cu siguranta NU ma voi vaccina nici impotriva gripei noi facuta de ei ,nici impotriva altei boli ! Vitamina D este “nutrientul miraculos“ care activează sistemul imunitar pentru a se apăra împotriva microorganismelor invadatoare – inclusiv gripa sezonală și gripa porcină. deci la ce bun vaccinul ?
33. Frica de Dumnezeu este învățătură și înțelepciune, iar smerenia trece înaintea măririi.
www.bajotierra.ro
|