Danut 7 ai spus:"Faptul ca unul sau altul se pot mantui individual nu are nimic de-a face cu ceea ce reprezinta Biserica."
Dumnezeu ofera mantuirea,mai mult cel care este mantuit nu are cum sa fie in afara bisericii lui Hristos,indiferent din ce cult ar fi.Nu mai veni cu afirmatii de genul:
"Biserica este singura care are marturisirea adevarata lui Hristos."Sunt satul de ele,asa zic si catolicii,pana si Martorii lui Iehova.Asta inseamna ca au dreptate?Incearca si tu sa ii intelegi pe ceilalti.Tu ai pretentia ca ai dreptate,asa au pretentia si catolicii si celelalte culte,dar tu nu accepti decat ideea ta si ei nu accepta decat ideea lor.Asta e o gandire fundamentalista.Din asemenea gandiri se savarsesc crime si astazi daca ne referim la musulmani.Pai ei ce cred diferit fata de tine?Ei tocmai ca tine cred,ca doar religia lor este adevarata.Si pe temeiul acesta unii fac acte teroriste si ucid pana si copii.Macar ei nu sunt crestini,dar noi de ce gandim astfel?Pai ce spune biblia?
Ioan 3:16 Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viața veșnică.
Biblia nu spune ca cine va fi ortodox sau alta religie va avea viata vesnica,ci cine crede.Ce e asa de complicat de inteles?Si cine crede din ce biserica face daca nu din cea a lui Hristos?
Am o parere buna despre tine.De ce refuzi sa intelegi aceste lucruri?
|