View Single Post
Vechi 18.11.2009, 15:08:17
Totpeetor Totpeetor is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.10.2009
Implicit

tricesimusseptimus,ai spus:"Deocamdată, toți care s-au întors de "acolo" n-au povestit nimic din "CE A VAZUT ACOLO", pur și simplu n-au văzut nimic! ".Nu stii tu ce "au vazut acolo"cei care au inviat,n-ai de unde sa stii.Nu mai veni cu argumentul acesta pentru ca nu il poti demonstra.Ai dreptate ca cedrii si chiparosii din versetul scris de Isaia,sunt la figurat,eu in schimb nu am adus in discutie acest verset,eu l-am adus pe altul,sa discutam despre acela.
In ceea ce priveste versetul din numeri,explicatiile tale nu au baza daca privim biblia ca intreg.Eu nu inteleg de ce nu se spunea pur si simplu"au murit",ci "au plecat in Locuinta mortilor",si aceasta expresie e foarte des utilizata in scripturi,folosita de la Moise si pana la Ioan,autorul Apocalipsei.Expresia "au pierit" din Iuda 1:11 se refera la trupuri,in biblie moartea nu se refera niciodata la suflet sau la duh,ci la trup.Nu are relevanta acel verset din Ezechiel ca am aratat ca 'suflet" acolo este utilizat cu sensul de "persoana".
Si ai spus:"Uite la ce încurcături filologice ne duce această nenorocită credință în nemurirea sufletului!"Eu nu ti-am facut nenorocita credinta ta in "murirea" sufletului.Eu nu imi permit sa imi bat joc de credintele celorlalti,si musulmani sa fie unele persoane tot nu am dreptul sa imi bat joc de credintele lor, nu imi permit sa fac astfel,pentru ca cu ce as fi eu mai bun daca as proceda astfel?Imi pot spune punctul de vedere,dar nimic nu imi da dreptul sa imi bat joc de ceea ce cred cei de langa noi,ca automat imi bat joc de ei.Isus desi nu era de acord cu fariseii,niciodata nu si-a batut joc de ei si nu le-a catologat "nenorocite" lucrurile in care credeau fariseii si nu erau dupa Scripturi.Noi de ce sa nu facem la fel?

Last edited by Totpeetor; 18.11.2009 at 15:12:04.