View Single Post
Vechi 17.11.2009, 13:28:45
BogdanF2 BogdanF2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.10.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Eutifievv_emi Vezi mesajul
1. Cum vi se pare stimati crestini ?
2. Au venit extraterestrii sau mai bine zis au venit antihristii ?
3. Cum vedeti aceasta miscare ?
4. Ce trebuie facut ?
5. Unde ne aflam cu adevarat in spatiu si timp ?
6. Nu credeti ca a ssit ceasul cand aceasta arma, Sfanta Scriptura, care este Sabia Duhului Sfant al Adevarului, sa fie scoasa din teaca in sfarsit ? Atentie! NU ma refer la rascoale si revolutii intr-o dimensiune literara! Aici ma refer la invatatura sfanta si curata biblica, invatatura care are PUTERE, stimati crestini!
"Caci mie nu mi-e rusine de Evanghelia lui Hristos; fiindca ea este puterea lui Dumnezeu pentru mantuirea fiecaruia care crede: intai a Iudeului, apoi a Grecului; "(Rom.1:16) Iata ce spunea apostolul Pavel.
7. Apel!
Haideti, in loc sa ne ciorovaim atata, in loc sa ne uram atata, unii pe altii, care credem in Acelasi Singur, Sfant si Mare Dumnezeu sa ne unim impreuna si sa luptam impotriva acestor invataturi stricacioase! Haideti, stimati crestini sa ne unim si sa spullberam aceste ziduri creiate de nimeni altul decat Diavolul si Satana intre confesiuni.. Nu vedeti ca Satana este acela care produce atata zazanie intre crestini, numai ca sa nu fie uniti. Pentru ca stie ca daca noi in calitate de crestini am avea acelasi tel si aceleasi scopuri, el nu ar mai avea castig de cauza, de la noi. Si astfel s-ar propovadui despre Dumnezeu, despre adevar, asa cum este el, in toata lumea aceasta. Pledez pe onoarea acelora care vor sa inteleaga ce trebuie inteles.
Aici ce opinii, ce perspective aveti ? Raspunsurile dumneavoastra conteaza!
Cu aceiasi stima!
Cred ca se pregateste venirea Antihristului, pe care il vor primi multi din cei rataciti. Multi spiritisti si mediumi tot spun de ceva ani incoace ca ne vine salvarea din cer. Daca chiar vine acum sau doar se preface ca sa ne destabilizeze (ca lupul din fabula), nu stiu.

Oricum, cred ca Antihristul cand va veni va veni intr-o forma in care oamenii sa-l accepte. Iar forma de "extraterestru" a devenit foarte acceptabila in ziua de azi.

Bogdan.
Reply With Quote