Citat:
În prealabil postat de E_my
Draga Gabi, si eu am 24 de ani si sunt inginer si masterand
Nici eu nu am intalnit iubirea vietii desi am o relatie de 3 ani, dar atunci cand o voi intalni sunt convinsa ca nu ii voi spune chiar de la prima intalnire faptul ca am niscaiva probleme si ca este foarte posibil sa nu pot face copii..
Dupa cum vad eu lucrurile, asta este unul din multele mele defecte care se va vedea pe parcurs.
La inceputul unei relatii vedem ceea ce ne place  , spunand din prima unui baiat problema ta, e foarte posibil sa il sperii fara ca macar sa fie cazul, sa il faci sa creada ca e mult mai grav, alungandu-l astfel.
|
Eu nu sunt de acord sa minti omul (ascunderea adevarului tot minciuna se cheama),faurind o imagine care nu este in totalitate reala doar pentru a-l prinde in mreje.
Tie ti-ar placea sa crezi ca ai in fata ta un om extraordinar si in timp sa incepi sa descoperi tot felul de minuni despre el?Nu cred!
Sau ti-ar placea ca dupa ce afla adevarul sa iti spuna "pa si n-am cuvinte!" ?
Cu eleganta si diplomatie este de preferat sa spui si lucrurile bune dar si cele mai putin placute inca de la inceput.
Daca omul respectiv este capabil sa te iubeasca pentru omul care esti o va face,iar daca nu,indiferent ce imagine idilica ii vei servi la inceput se va lasa pagubas.