View Single Post
Vechi 13.11.2009, 01:59:35
piedonee's Avatar
piedonee piedonee is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.10.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioana-adriana Vezi mesajul
Nu inteleg de ce trebuie sa comunici atat de agresiv .Din raspunsurile tale imi pot da seama cu usurinta ca nu impartasesti aceasta religie.Insa am o intrebare: 'Ce cauti pe acest forum?"N-ar trebui sa-ti cauti un forum care se potriveste asteptarilor tale?Nu cred ca suntem noi in masura sa judecam faptele semenilor nostri!
"Smereste-te, om mandru, si inainte de toate frange-ti mandria... De te vei birui, te vei smeri si vei deveni liber, cum nici nu te-ai fi inchipuit vreodata. Si vei incepe o lucrare mareata si-i vei face liberi si pe altii si vei vedea fericirea, caci viata ti se va umple".
tu ce crezi caci cauta pe acest forum???????????iti zic eu fiind un forum CRESTIN cauta INTELEGERE ....intelegrea insemnad nu critica ci RABDARE...care numai pe un forum crestin o poti gasi......deci fiecare om e liber sa si exprime ideile pt acesta suntem crestini sa i ascultam iar daca nu ii putem intelegem nu i blamam.....deci ii expilcam ori de cate ori este nevoie...iar daca nu avem rabdarea necesara ne retragem ca nu cunva prin cuvintele noastre sa ranim pe cel de langa noi"nu e pacat ce bagi in gura ci ce scoti"pt ca ce scoti din gura se duce la inima omuli si facem suparare fratelui nostru.....!atata timp cat nu cunoastem trairea altora nici nu ne putem pronunta......daca putem da o mana de ajutor o facem cu intelepciune explicand ori de cate ori e nevoie......dand dovada de BUNATATE...bunatate nu inseamna doar de a da de pomana ci si in a intelege pe cel de langa noi..asa cum Hristos ne intelege ca suntem oameni neputinciosi si ne primeste pocainta tot asa ar fi bine sa im intelegatori ca sa dam exemplu ca e forum crestin.....de aicea si raspunsul la intrebarea ta ...de ce este pe acest forum.....pt ca noi sa dam dovada de crestini.....!probabil tu judeci de ti se pare ca judeca...dar nu judeca relateaza faptul ca NU EXISTA PADURE FARA USCACIUNI...ca suntem oameni si asta e de inteles si nu de judecat atata timp cat fiecare dintre noi poarta o fire neputincioasa....tie ce ti se pare ca ai in plus fata de ea?ai facut cumva vreo stea pe cer ?nuuuuuuuuu cu siguranta.....ai facut ce ii erai datoare lui Dumnezeu nici decum o virtute in plus fata de ea....si pt acest fapt ti se pare ca se mandreste pt ca tu insusi indirect relatezi faptul acesta......!sa l parafrazam pe sf.IOAN GURA DE AUR..."ce l ce vede paiul din ochiul fratelui sau nu o face din iubire ci din mandrie fata de sine".....
suntem cei mai buni oratori a corecta pe alti dar mai putin ai intelege....
Reply With Quote