Citat:
Īn prealabil postat de Danut7
Uita-te pe topicul asta , rasfoieste niste pagini si ai sa vezi ca de nenumarate ori a fost dovedita viata sufletului dupa moarte, si ca prietenii tai adventisti in mai multe randuri au ramas fara replica, sau au venit cu niste raspunsuri total absurde, doar ca sa "nu taca".Nu trebuie sa dai prea mult in spate.Dar cand esti pe un topic uita-te si vezi si dumneata ce a fost scris pana acum.Iar subiectul topicului se refera la Adventisti, nu la noi la ortodocsi.Noi am dovedit cu argumente foarte solide viata sufletului dupa moarte , iar ei nu au reusit sa le combata, la fel ca pe topicul cu Sabat, unde a fost dovedita tinerea duminicii din mai multe puncte de vedere si referinte, dar cum insusi dumneata ai zis : "il iau pe NU in brate".
|
eu te sfatuiesc sa nu fii ignorant
tocmai ca pe paginile acestui forum nu s-a dovedit decit fortarea acestui sens .
Influienta modelului de gindire grec a adus in crestinism aceasta notiune .
Mai inainte iudeii s-au lovit de egipteni care aveau aceasta credinta.
Se folosesc ca argumente o gramada de versete care sint exprimate prin metafore si figuri de stil , fortind ceva logic.
Tu de fapt imbratisezi o invatatura pe care nu cred ca o intelegi ,numai pt ca asa te invata la biserica ta.
Explica-mi si mie ,daca doar Dumnezeu e stapin peste moarte si viata ,cum e posibil ca sufletul sa ramina nemuritor?
Aduti aminte de scopul lui Satan - sa fie asemenea lui Dumnezeu(puterea peste viata si moarte) si sa arate ca Legea lui Dumnezeu este nedreapta si nu trebuie tinuta.
Mai lasa-i pe adventisti. Spune-mi cum explici unui ateu asta?