View Single Post
Vechi 12.11.2009, 17:41:22
elizabeta elizabeta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.11.2009
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009 Vezi mesajul
Ba da, ai dreptate, o poti reduce pina la a o inlatura cu totul .Este f. bine asa,eu doar o reduc si numai uneori o inlatur. Nici o data nu am inlaturat-o de tot de la inceput. Dar si mincarea imi place la fel de mult ca si cafeau si pina acum nu am reusit sa o inlatur complet intro zi de post sau in tot postul pastelui. Acestea sunt puterile mele !
O data parintele Paisie aghioritul a fost intrebart daca fumatul este pacat ? a raspuns ca este pascat de la primul fum. Apoi a fost intrebat daca bautul vinului este pacat(consumul de alcool distilat nu are ce cauta in viata unui ortodox)? A raspuns ca nu este de la primul pahar. Apoi a fost intrebat daca bautul cafelei este pacat. A raspuns : ,,... socotiti si voi, eu in fiecare zi beau o ceasca de cafea".
Mda, buna pilda. Eh, daca si mancarea iti place la fel, atunci e cam totuna. Mi-e rusine s-o spun, dar eu chiar trebuie sa mananc ceva, o imbucatura cat de mica dimineata, altfel ma doare capul toata ziua. Cred ca de la aciditate. Ce sa fac, fiecare cu limitele lui, cum ai zis si tu...
Reply With Quote