View Single Post
Vechi 12.11.2009, 13:04:01
emanouela emanouela is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de clementia Vezi mesajul
Va multumesc din suflet tuturor celor care ati raspuns problemei mele. Am retinut de la fiecare cate ceva si-mi este folositor .

Am sa va va spun si de ce minte. Ii place mult prea mult televizorul si s-ar uita daca i-as da voie 3,4 6 ore continuu. Am stabilit cu ea ca se va uita o ora exact (dupa care i-am sugerat ceva interesant de facut) ,timp in care eu voi fi iesita. Am revenit dupa o ora si 20 min, ea a iesit vinovata din camera si primele ei cuvinte au fost ...."scuze". Nu este a 3-a oara nici a 5-a Ramane incremenita in fata Tv-ului si uita sa mestece daca are ceva in gura, cam asa sta situatia. Parca cu cat ii dau voie mai putin la Tv , cu atat mai mult si-l doreste. Dupa ce si-a terminat temele , a facut ordine in camera , ghiozdan , sertare..etc si nu are inot- singurul sport care-l practica , gandul ei nu este la nimic altceva decat la Tv. Ideea ma scoate din minti la propriu si reactionez impulsiv.
poi draga mea....chiar ca reactionezi impulsiv.....eu nu vad in cele descrise de tine unde minte....ci doar ca isi recunoaste greseala prin faptul ca isi cere scuze. cauta sa ii dai ocupatie, daca te deranjeaza chiar asa de tare a se uita la Tv...invat-o sa impleteasca, sa coase goblen, cumpara-i puzzle, da-i ceva care sa ii solicite creierasul...iti zic eu, din proprie experienta ca nu va mai fi asa dornica de tv.
Reply With Quote