12.11.2009, 10:16:02
|
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 09.11.2009
Locație: Bucuresti
|
|
Citat:
În prealabil postat de clementia
Va multumesc din suflet tuturor celor care ati raspuns problemei mele. Am retinut de la fiecare cate ceva si-mi este folositor .
Am sa va va spun si de ce minte. Ii place mult prea mult televizorul si s-ar uita daca i-as da voie 3,4 6 ore continuu. Am stabilit cu ea ca se va uita o ora exact (dupa care i-am sugerat ceva interesant de facut) ,timp in care eu voi fi iesita. Am revenit dupa o ora si 20 min, ea a iesit vinovata din camera si primele ei cuvinte au fost ...."scuze". Nu este a 3-a oara nici a 5-a  Ramane incremenita in fata Tv-ului si uita sa mestece daca are ceva in gura, cam asa sta situatia. Parca cu cat ii dau voie mai putin la Tv , cu atat mai mult si-l doreste. Dupa ce si-a terminat temele , a facut ordine in camera , ghiozdan , sertare..etc si nu are inot- singurul sport care-l practica , gandul ei nu este la nimic altceva decat la Tv. Ideea ma scoate din minti la propriu si reactionez impulsiv.
|
E normal sa o intereseze televizorul. Fa-i program - sa se uite la desene daca isi face temele etc.. Ca o recompensa. Eu asa zic.
|