View Single Post
Vechi 11.11.2009, 21:48:51
E_my E_my is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.10.2007
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru E_my
Implicit

Draga Gabi, si eu am 24 de ani si sunt inginer si masterand

Nici eu nu am intalnit iubirea vietii desi am o relatie de 3 ani, dar atunci cand o voi intalni sunt convinsa ca nu ii voi spune chiar de la prima intalnire faptul ca am niscaiva probleme si ca este foarte posibil sa nu pot face copii..

Dupa cum vad eu lucrurile, asta este unul din multele mele defecte care se va vedea pe parcurs.
La inceputul unei relatii vedem ceea ce ne place, spunand din prima unui baiat problema ta, e foarte posibil sa il sperii fara ca macar sa fie cazul, sa il faci sa creada ca e mult mai grav, alungandu-l astfel. Da-i baiatului o sansa sa te cunoasca si sa te iubeasca,ca sa aiba motive sa ramana langa tine in ciuda problemei pe care tu o ai. Daca ii spui din prima, ce argumente si-ar aduce siesi ca sa ramana alaturi de tine, daca el nici nu a apucat sa vada cum esti tu ca om..

Da-i timp sa isi faca el o parere despre defectele tale, si la un moment dat va aparea si discutia despre faptul ca ai o problema medicala..

Cred ca din ecuatie ambele am ignorat puterea si dragostea Celui ce S-a jertfit pentru noi, pacatosii. Nu te baza doar pe tine in relatia cu "el", ci si pe Domnul.Roaga-te Lui si sunt convinsa ca iti va trimite un sot bun si iubitor, pentru care problema ta medicala va fi un motiv de a te proteja si iubi mai mult, decat un motiv de indepartare..

Am o fosta colega care in anul 1 de facultate a facut o semipareza. Se pare ca are o boala rara, in maduva spinarii nu se regenereaza nu stiu ce fel de celule...In anul 2, fata asta care de felul ei este capricioasa si ai spune ca mereu la pubertate, a cunoscut un baiat cu vreo 3 ani mai mare decat ea. Nu iti imaginezi dragostea dintre ei, desi ea merge frecvent in Bucuresti sa isi faca injectii in coloana si bineinteles ca boala nu se rezuma doar la atata, avand si interdictiile de care si tu ai amintit. O pareza o asteapta oricand daca nu se ingrijeste, dar crezi tu ca asta ii impiedica sa fie fericiti? NU

In plus, barbatilor le place sa se simta "barbati" in relatia cu partenera lor, adica le place sa se simta utili, etc (fostul meu prieten a vrut sa ne despartim pt ca eu sunt "puternica si sociabila si ma descurc singura in toate aspectele vietii", dar EA "nu are pe nimeni care sa o ajute, ca este trista si nu are nici un umar pe care sa planga",si sa nu iau "oita" sarmanului )

Necazurile de genul asta de obicei unesc un cuplu, nu il despart..Te concentrezi prea mult pe defectul tau ca sa mai vezi ca si cei din jurul tau au probleme similare, si totusi sunt fericiti si casatoriti..

Cu totii avem macar o problema de sanatate,poate nu evidenta, si eu cred ca e mai bine sa fie probleme de genul asta,fizice, decat sa dai peste un lup imbracat in oaie.. adica peste un om care sa fie sanatos fizic, dar sa aiba sufletul bolnav..

Domnul sa iti dea rabdare !
Reply With Quote