View Single Post
Vechi 11.11.2009, 18:26:38
danyel danyel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2006
Locație: Cluj Napoca, Ardeal ,Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de clementia Vezi mesajul
Sunt cateva seri de cand i-am explicat semnificatia cuvintelor : "... "... ne-a poruncit, zicind: Tu iarta fratelui tau greselile lui si Eu iti iert pe ale tale!"
Asta din cauza ca se intampla sa-i faca uneori diverse rautati copiii de la scoala, spatiul de joaca etc si-atunci apelez la invatatura ortodoxa . Incerc sa-i dau si o educatie religioasa .
Buun , toate bune si frumoase pana cand ma supar pe ea , ne certam din cauza ca nu-mi da ascultare si-i spun : "sunt suparata pe tine nu mai suntem prietene sincere ptr ca tu ma minti mereu , nu mai vreu sa vorbesc cu tine astazi" . La care vine replica " nu tu mi-ai spus ca Dumnezeu ne-a poruncit sa iertam ? " Si de multe ori ne iertam si ne impacam imediat ca doar nu o sa ma dezmint , dar nu stiu daca e corect, ea trebuie sa suporte consencinta faptelor ei si acum se foloseste de ideea aceasta. Are 11 ani este destul de isteata si stie sa ne manipileze deci e un pic si bandita ( nici partea asta nu-mi place si nu stiu cum sa o corectez). Nu ma descurc uneori ,
poate din experienta sau stiinta imi puteti da niste sfaturi?
Multumesc anticipat celor care se vor implica .
Ca sa fie cat mai simplu, explica-i ca acelasi Domn care ne porunceste sa iertam ne porunceste sa fim si ascultatori de parinti pt ca ne sunt dati de El sa ne poarte de grija si sa ne faca oameni mari , cuminti, cinstiti si iubitori de aproape

Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15)
Reply With Quote