View Single Post
Vechi 11.11.2009, 18:08:59
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ory Vezi mesajul
Si totusi, ar trebui sa existe o judecata divina in constiinta lor, nu a se ajunge la judecata sociala pentru a-ti indeplini indatoririle de tata, mai ales cand mai si pretinzi ca te-ai dedicat Domnului....
Oricum, calugarul pe care-l stiu eu ca si-a parasit femeia ( nu erau casatoriti ) si copilul, am inteles ca-i da ceva bani pe luna, atat cat poate, nu o plata efectuata si estimata pe cale juridica.
A fi parinte de fii, pentru mine este mult mai mare si mai greu lucru decat a fi calugar , iar responsabilitatea si etica sunt pe masura.
Dumnezeu sa o ajute pe mamica !....
Multumesc, o sa-i transmit,
In cazul ei , el dpdv juridic se simte protejat de faptul ca minastirea nu reprezinta o organizatie de profit, deci el legal in ochii comunitatii figureaza ca si cum nu cistiga nimic si ca urmare nu are de ce sa se strofoace pentru a-i trimite bani. Vezi in ce fel convenabil si-a gasit el o ascunzatoare?...desi asta crede el! Minastirea este foarte instarita si dispune de multe fonduri si banuiesc ca el chiar este platit pentru muncile prestate, iar daca daca nu, banuiesc ca Staretul va fi solicitat sa dea explicatii si va trebui sau sa-l trimita la lucru in lume sau sa plateasca pensia femeii pentru ca-l tine pe respectivul acolo.
Reply With Quote