Citat:
Īn prealabil postat de AndruscaCIM
Foarte interesanta experienta parinte-copil, insa eu desi nu pot spune ca am experienta in acest domeniu...cred ca mi-ar place sa am un copil putin bandit, pentru ca asta denota inteligenta si minte ascutita de obicei, deci nu vad nimic rau in asta 
Mult succes!
|
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++
Va spun un lucru si nu mint va spun ca sInt constient ce spun acun 22 de ani nu aveam copii acum am 3 si o nepotica dar as vrea sa spun ca inainte de a avea copii ziceam ce zici tu acum eu putin mai vulgar si anume ziceam ca daca o sa am un copil nu conteaza sa sparga baruri si restaurante ca eu vin si platesc tot , Dumnezeu mea dat un baiat si nu pot sa spun ca este cum am zis eu atunci ca nu este nici pe departe consumator de alcol dar are o alta meteahna nu-l pot duce la biserica si nu ca nu lam dus de mic cInd era mai mic spunea singur fara sa fie Intrebat spunea eu cInd o sa fiu mare o sa ma fac popa iar daca a crescut si a zburart din cuib acum a uitat ce spunea si nu vrea sa mai auda de biserica sau de preotie nu cereti ca nu stiti ce ziceti ca dumnezeu ne da dar ne lasa sa alegem noi ce vrem sau ce dorim ++++++++++++
Dumnnezeule miluiestema pe mine pacatosul si ajutama sa fac voia ta amin amin amin + + + + + + + + + + + +