Citat:
În prealabil postat de ciprian85
- cu ce scop sa munceasca omul in Eden, cand Dumnezeu pregatise totul(pomi de toate felurile... si frumuseti pe care mintea noastra nu le poate percepe) inca inainte de creearea omului. Draga, ce sa mai faca omul in Eden, sa sadeasca pomi/plante care existau deja? Sa ingrijeasca unele animalele? sa le duca la pascut? sa le pazeasca de pradatori cand stim ca toate traiau in armonie: mielul salasluind alaturi de leu?
|
Dacă Dumnezeu spune că menirea omului în Eden era tocmai ca să muncească și să îngrijească grădina, eu Îl cred. Tu poți alege să nu-L crezi pe Cuvânt, în consecință e de așteptat că nu-I vei păzi nici ziua sfântă.
Citat:
Asa ca singura concluzie normala, naturala, "de bun simt" e urmatoarea: ziua de odihna este Duminica, ziua Domnului, "ziua pe care a facut-o Domnul sa ne bucuram si sa ne veselim intru ea".
|
Toate argumentele tale "de bun simț" pot ține loc de campanie electorală pentru Crin Antonescu, pe mine mă satisfac doar argumentele biblice. Ori așa ceva nu ai în favoarea duminicii, în consecință nu te votez!
[quote=ciprian85;178924]Draga pentru a continua pe aceeasi directie: legea circulatie se aplica doar soferilor, la fel cum legea Vechiului Testament se aplica evreilor . Ea nu se aplica si celor ce se deplaseaza folosind mijloace de transport mai evoluate: elicoptere, avioane. Pentru acestia exista o alta LEGE mai NOUA.
Intelegi?
Înțeleg, însă legea circulației se aplică și la pietoni. Cât privește mijloacele de transport
mai evoluate acestea se supun unei LEGI mai NOI, însă se supun unor norme și mai stricte. Norme care sunt în concordanță cu "legea veche", nu vin în contradicție cu ea.
Citat:
Nu stiu ca Iisus Hristos sa fi poruncit comemorarea Morti sau a Patimilor Sale dupa cum nici nu a poruncit celebrarea Invierii.
|
"19. Și luând pâinea, mulțumind, a frânt și le-a dat lor, zicând: Acesta este Trupul Meu care se dă pentru voi;
aceasta să faceți spre pomenirea Mea."(Luca 22)
Aștept în continuare versetul care cere celebrarea Învierii.
Citat:
Draga, acest forum se intituleaza crestin-ortodox si nu forum de discutii inter-religiose, sau forum adventist.
Asa ca: la mult bun simt!
|
Se intitulează creștin-ortodox, însă
bunul simț îți cere să-i răspunzi omului când te întrebă ceva (noi asta am făcut), iar când cineva e lipsit de
bun simț și rostește minciuni la adresa adventiștilor, trebuie ca ceilalți (cei cu
bun simț) de pe forum să cunoască adevărul.
Așa că: la mai multă considerație și toleranță!