Citat:
În prealabil postat de elenavioletacocos
nu judeca ,ca sa nu fii judecat !
eu mi-am facut tatuajul in 2002 ,acum imi pare rau ,dar macar pot spune ca e facut undeva la spate ,unde nu se vede decat dc ma dezbrac total ,pentru ca bluze deaspura buricului nu port ! asta e partea buna ! partea rea este ca acum regret din tot sufletul ,si o sa mi-l scot cand o sa pot ,si sper ca D-zeu vazand ca regret sincer ,sa ma ierte ! nu ma intereseaza ce zice lumea ,important e sa ma ierte EL ! nu sunt o inculta , vin din famillie buna ,a fost un moment de teribilism ! si nu imi e rusine aici sa recunosc ca am tatuajul ! imi este rusine de D-zeu ! de oameni care judeca sunt satula ! tare usor e sa arunci cu piatra...Doamne iarta-ma !
|
si eu am facut greaseala sa fac un tatuaj, cu toate ca si al meu nu se vede, este bine ascuns, si culmea c anu mi-au placut tatuajele niciodata , a fost doar un moment de rebeliune.
am inceput procesul de eliminare a tatuajului prin laser dar costa mult si il fac cind pot. si este dureros. dar se vede ca incepe sa iasa din culori.
sint sigura ca Dumnezeu ne iarta de aceste greseli, si sa stiiti ca daca am traii peste 100 de ani tatuajul va disparea .mereu pierdem din stratul celulelor de piele (acele celule batrane de la suprafata, care sint inlouite cu celule noi), cu timpul daca am traii indelugat tatuajele are disparea de pe piele
sint pacate mai mare si care stau mai greu fara sa se vada (avortul, uciderea, hulirea parintilor, luaind numele Domnului in desert, etc).