View Single Post
Vechi 10.11.2009, 10:21:22
OmuBun
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de adam000 Vezi mesajul

Din punctul meu de vedere NU se poate pune baza pe afirmatiile care vin din partea unei persoane care nu este medic atunci cand vorbim despre vaccinuri, cu atat mai putin nu este o pedichiurista experta in vaccinuri sau in medicina.
Imi cer scuze, nu stiu ce s-a scris in urma si nici nu ma intereseaza in mod deosebit. De un lucru stiu sigur: copii mei NU vor face nici un vaccin si nici prietenii apropiati. Interventia mea de fapt nu e pentru sustinerea sau combaterea campaniei de vaccinare, ci de falsa impresie ca daca nu e doctor cu diploma, nu poate vindeca. Nu stiu cine-i acest domn Rares Simu, nu-i iau apararea. Dar daca eu traiesc acum, se datoreaza unei persoane care NU era doctor, dupa ce am colindat multe spitale, ultimul fiind Spitalul Fundeni, cu sperante ZERO. Iar asta se intampla in 1987. Mai mult, din experienta spun: intre medicina traditionala si cea naturista, nu exista semnul egal; Dumnezeu si natura vindeca, doctorul amelioreaza!!!

Citat:
Īn prealabil postat de adam000 Vezi mesajul
Vi se pare ok sa renuntati la vaccinuri in favoarea medicamentelor homeopate?
Homeopatia exista de mii de ani, iar efectele ei sunt recunoscute in lume. Dupa ce am citit "Terapia Naturista" a doctorului Pavel Chirila, n-am rezistat tentatiei la prima vizita in Bucuresti, sa nu-l caut si sa vorbesc despre tot ce-a scris acolo, inclusiv homeopatie si metode chinezesti de diagnosticare. Dupa lecturarea acestei carti am inteles cu adevarat ce este boala, ce este bolnavul, ce este terapeutul, ce desavarsita este Natura... Nu diploma te face vindecator, ci informatia potrivita, fie ca trebuie sa-ti vindeci sufletul, fie ca trebuie sa-ti vindeci trupul (in mod normal nu merge unul fara celalalt!!!) Nu exista boala care sa nu poata fi vindecata, ci doar neputinta omului, limitarea lui la accesul informational. Iar impresia falsa ca "daca nu e doctor, nu merita luat in calcul" este total impotriva sansei pe care omul o mai poate avea. Eu nu vorbesc de escroci aparuti dupa 90 precum ciupercile, ci de cei care si-au facut din Natura-Mama un aliat, detin informatii vechi de cand lumea si le pun in practica, mai intai in familie, apoi intre rude si prieteni, daca li se cere ajutorul, fara sa vizeze profituri, ci doar compasiune si intelegere fata de suferinta omului.
Imi cer scuze pentru tonul mesajului, dar nu pot sta indiferent cand cineva incearca sa discrediteze pe cei care i-au lasat Dumnezeu ca o ultima alternativa. Pe terapeutul care m-a salvat, il pun in pomelnic intotdeauna. Am o familie, am copii sanatosi, a meritat!!!
Reply With Quote