Cine a zis ca e maimuta? Deja folosesti exagerari care nu arata decat ca nu cunosti subiectul si, mai mult, vrei sa inclini balanta in favoarea unui raspuns prin folosirea unui apel la ridicol (eroare de logica). Deci, cine a zis ca e maimuta?
Citat:
În prealabil postat de Eutifievv_emi
1. Daca esti un ateu convins si sti sa iti aperi bine conceptul, te invit sa iti impartasesti parerile, ideile si fundamentele pe care le deti in vederea unei concluzii finale care sa demonstreze fara echivoc adevarul nu asa cum il vedem si percepem noi, ci asa cum este el reprezentat de realitatea inconjuratoare noua.
|
Nu ceri prea mult pentru o discutie pe forum? "concluzii finale"?? Folosesti expresii mult prea pretentioase pentru o discutie pe forum.
Citat:
2. Daca te tragi din maimuta, as dori ca mai intai de toate sa ne vorbesti putin despre arborele genealogic din care te tragi, provi.
|
Oamenii si maimutele au un stramos comun. Cat despre arborele genealogic, poti gasi destule informatii pe google.
Citat:
3. De asemenea, va trebui sa ne lamuresti si de niste trasaturi corporale si de caracter, care sa te lege de stramosii pe care ii vei expune.
|
Ce trasaturi de caracter aveau acei stramosi si cum crezi ca as putea dovedi asta? Au murit acu' multe mii de ani!
Citat:
4. De asemenea m/ar interesa foarte mult sa stiu cate putin din istoria parintilor tai, in cazul in care nu esti dsuficient de "documentat", si cu lux de amanunte, daca pregatirea iti permite acest orizont.
|
Ce treaba au parintii mei cu subiectul topicului? Sau vorbeai metaforic? Sincer, nu am inteles. Daca vorbeai metaforic, iti pot recomanda o care care are ca subiect exact evolutia umana. Din pacate acum nu-mi amintesc titlul dar, daca vrei, pot face un drum pana la librarie sa aflu.
Aici vreau sa insist asupra formularii "suficient de documentat". Suficient de documentat poate sa nu fie nici un nobelist care cu asta se ocupa! Eu, care am alta ocupatie, nu trebuie sa fiu toba de carte evolutionista ca sa cred in aceasta teorie. Ai vrea sa reinventez eu roata? Sunt multe informatii care le ia de bune pentru ca:
1) nu sunt expert in toate domeniile care sustin evolutionismul si nici nu e nevoie sa stii tot ca sa crezi intr-o teorie.
2) exista experti care verifica acele afirmatii si, asa cum s-a intamplat inclusiv in evolutionism, falsurile sunt dovedite pana la urma. Deci, sansele ca eu sa stiu ceva eronat scad permanent.
Citat:
Cam atat pentru inceput.
Daca moderatorii forumului vor gasi de cuviinta sa mute topic-ul in alta sectiune, ramane la atitudinea dumnealor. Si daca am starnit incomoditati in privinta aceasta scuzele mele.
|
Tu vii si ceri niste dovezi "finale". Nu stiu exact cam ce-ai vrea dar, sa zicem ca noi venim cu dovezi si tu nu esti convins. Care-i relevanta? Dovezile exista si se tot descopera in fiecare zi. Daca vrei sa accepti sau nu realitatea, este problema ta. Evolutionismul nu este mai mult sau mai putin corect in functie de verdictul tau.