Citat:
În prealabil postat de melb26
Priviti si acest articol despre premiile MTV ce au avut loc anul acesta pe 13 septembrie, nu stiu cat de credibila este aceasta publicatie, insa mie mi s-a facut pielea de gaina, cand toti cei din sala il invocau pe Sarsaila.
Sunt filmulete si pe you tube, despre acest eveniment.
http://www.atac-online.ro/05-11-2009...a-Satanei.html
|
Auu au au, eu m-am cam documentat in legatura cu aceste simboluri, mult si despre masonerie si cam stiu cu ce se mananca, sau oricum...dibuiesc ciudateniile chiar daca nu ajung sa le cunosc inca simbolistica, dar ma informez ulterior...mai ales ca am si timp
Din fericire, chiar nu am urmarit premiile VMA 2009 si nici nu am citit despre ele, exceptand incidentul acela cu Kayne West care a jignit-o pe tanara cantareata Taylor...dar mai multe chiar nu am aflat si nici nu am manifestata vreun interes.
Ce sa spun, unii rad si le privesc ca fiind aberatii, dar eu cred ca aceste lucruri sunt extrem de adevarate si se bazeaza tocmai pe faptul ca marea majoritate a oamenilor nu ai timp sa se informeze, sau nu simt ca unele lucruri sunt ciudate si urmaresc clar ceva...Cred ca cel mai grav lucru este ca generatile actuale cresc in acest mediu si iau lucrurile ca fiind naturale si trendy, fara a putea face o comparatie cu ceilalti ani, cu vremurile in care sanatatea mintala nu era atat de usor infleuntabila si incercata...dar asta este, Dumnezeu cu mila!