Citat:
În prealabil postat de Floar3
Din contra, mie multi romani imi par exagerat de laudarosi, nu stiu de unde ai dedus tu ca romanii s-ar subestima. Eu mai mereu aud pe la tv, radio sau citesc pe internet discutii intre romani si pana acum aproape toti s-au crezut buricul pamantului: ca "vai domne cate n-am inventat noi", "romanii sunt dăștepții pământului" la ce? la furat? la calcatul in picioare si apoi privitul cu un aer de superioritate regesc?
Pentru ca un om sa obtina o performanta mai buna intr-un anumit domeniu, trebuie criticat si nu incurajat ca astfel sa se instaleze lenea si autosuficienta de sine. Romanii prea sunt scarmanati intre coarne, de asta o ducem asa de 'bine'.
|
Are dreptate Anca, românii au un complex de inferioritate fata de straini, dar si tu ai dreptate, au un complex de superioritate fata de ceilalti români.
De fapt la nici un alt popor nu cred ca exista atâta dorinta de a epata, de a-i coborî pe ceilalti si a fi invidiat.
Citat:
În prealabil postat de speranta1970
va spun eu, romanii au gura rea si mutra acra, dar se gaseste cat de cat o saminta de bunatate in inima lor, ceea mai greu gasesti la alte natii.
|
Cred ca e vorba de faptul ca strainii nu se ajuta decât între ei si au dreptate, imigrantii sunt niste invadatori.