View Single Post
Vechi 06.11.2009, 19:30:52
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Nu-l mai intreba "de ce".. o sa te zapaceasca de cap.
Pai de fapt numai asta se si intampla...
Citat:
Acum trecem la ce-ti doresti tu: SA SE INTOARCA.
Trebuie sa intelegi ca nu exista barbat sa aprecieze iertarea! Pentru ei este un semn de slabiciune. Nu vor zice: vai ce grozava este ea, cat ma iubeste..m-a iertat!
Nu!Ce grozav trebuie sa fiu EU daca ea ma accepta in conditiile astea..

In viziunea lui tu nu ai demnitate
.
Ai surprins exact caracterul barbatilor...numai ca exact asa gandesc si eu ca femeie despre barbati ( cand accepti pe cineva desi a gresit, chiar daca e constient de acest fapt, va simti imediat ca tot el este cel puternic si ca exercita o putere asupra celuilalt) si in consecinta cand tarziu am reusit sa imi calc pe inima si sa spun primul" iarta-ma!" din viata mea unui tip...am simtit pe loc ca am facut o maaaaaare greseala
Citat:
Pai tu vrei familie, copiii.. ai idee cate probleme ridica un astfel de om? Nu ma indoiesc ca este grozav, dar este grozav pentru el, in folosul lui. Nu pentru tine.
Si cand te iubea pe tine, tot pe el se iubea, de fapt... Nu stiu cum sa te fac sa intelegi, ca este un punct esential. Eu nu zic ca a fost necinstit, ca s-a folosit de tine.. Nu.
Pur si simplu isi calculeaza lucrurile ca sa-i fie bine lui.
In iubire nu este asa. In iubire te gandesti intai la celalalt, te nesocotesti pe tine(cam cum faci tu acum).
Ai foarte mare dreptate... si asa faci clar, cand nu esti indragostit
Reply With Quote