View Single Post
Vechi 06.11.2009, 10:45:57
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Eutifievv_emi Vezi mesajul
Ma mira foarte mult faptul ca esti foarte sigur pe tine, in lucrurile pe care le afirmi.
Nu am treaba cu adventistii aici. Pe mine ma intereseaza subiectul!

Dar inainte de a trece direct in miezul discutiei, un mic amanunt.
Pana nu am inceput sa studiez zi de zi despre adevar, nu am avut nici o certitudine cu privire la cine are sau nu adevarul, ca biserica. Insa dupa ce am studiat ani la rand si asta fac si in prezent, am ajuns sa imi dau seama ca cea mai mare parte a crestinismului este suspendata in aier, adica nu este fondat pe adevar. Si uite asa am intalnit, oameni care habar nu au ce cred si ce practica! Insa cand e vorba sa isi sustina credinta, chiar daca nu se pricep deloc si chiar daca li se arata negru pe alb, continua sa-l tina pe nu in brate. In definitiv sunt foarte dezgustat de cum intelege lumea crestina realitatea.

Vorbesti despre nadejdea vietii vesnice, compatimindu-i pe adventisti ca nu o au.
Cum argumentezi tu lucrul acesta ? De ce ti place sa vorbesti ce realmente NU STI ?
Oameni buni! Lasati cartile si pe editorii lor sa isi vada de treaba! Adevarul nu poate fi extras din astfel de carti ai caror autori nu pot sa prezine garantie pentru ca nu ii cunoastem. Sau daca ii cunoastem, nu/i intelegem etc.
De ce sa mergem la Ana si de la Ana la Ciafa, cand adevarul este la dispozitia tuturor ?
La cercetat, fratilor! Unul din cei doi trebuie sa fie muncinos! Atunci, sa vedem cine este.
Daca , eu cel care, sau unul din unii care sustin faptul ca sufletul este viata omului si ca acesta dupa ce moare nu mai dispune de ea, spun un neadevar, inseamna de aici ca daca se va dovedi asa, eu sunt un fiu al dracului, care minte la la inceput si care este tatal minciunii.

Te rog insistent sa expui crezul tau cu privire la sufletul dupa moarte si apoi vom discuta.
Sanatate!
Uita-te pe topicul asta , rasfoieste niste pagini si ai sa vezi ca de nenumarate ori a fost dovedita viata sufletului dupa moarte, si ca prietenii tai adventisti in mai multe randuri au ramas fara replica, sau au venit cu niste raspunsuri total absurde, doar ca sa "nu taca".Nu trebuie sa dai prea mult in spate.Dar cand esti pe un topic uita-te si vezi si dumneata ce a fost scris pana acum.Iar subiectul topicului se refera la Adventisti, nu la noi la ortodocsi.Noi am dovedit cu argumente foarte solide viata sufletului dupa moarte , iar ei nu au reusit sa le combata, la fel ca pe topicul cu Sabat, unde a fost dovedita tinerea duminicii din mai multe puncte de vedere si referinte, dar cum insusi dumneata ai zis : "il iau pe NU in brate".