View Single Post
Vechi 05.11.2009, 19:37:19
adam000 adam000 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.09.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raluca06 Vezi mesajul
Totusi pentru a-si mangaia constiinta ca nu e un om profitor, o iubeste sau isi imagineaza ca o iubeste.
Daca stii ca este genul de om care isi mangaie constiinta ca sa nu admita fata de el insusi ca e om profitor, atunci cred ca ti-e evident ca face acelasi lucru cu tine si chiar cu el insusi (incearca sa-si mangaie constiinta si imaginea ca nu e om profitor) cand iti spune toate lucrurile astea:
"El considera ca daca eu mi-am luat examenele, inseamna ca previziunile lui s-au adeverit si ca mie imi e mai bine fara el, ca a decis ce trrebuia pt mine... "
"El o tine pe a lui ca daca noi am fi impreuna, el m-ar distruge. L-am intrebat "crezi ca daca am fi impreuna nu m-ai iubi, despre asta e vorba?" si mi-a zis "nu, te-as iubi si inca mult, noi suntem persoanele ideale pentru o relatie, dar trebuie sa stam separat. Poate tot din cauza mea ti-a zis preotul sa nu ai prieten pana termini scoala".

Dar unele fete pun botul la chestia asta, dovada ca tu i-ai citit iubirea in ochi... Chiar, de ce pun botul fetele la asa ceva si de ce se inversuneaza in asemenea situatii sa ramana indragostite? Pentru ca sa-si mangaie si ele constiinta si imaginea de sine ca n-au fost fraiere / fraierite?

Ia-ti gandul de la el. Meriti un om care sa se respecte si sa te respecte.

Last edited by adam000; 05.11.2009 at 20:07:54.
Reply With Quote