Citat:
Īn prealabil postat de celmaipacatos
Treaba e ca eu pana acum nu vazusem scris vreo undeva despre aceasta cruzime la care te referi tu, dar Domnul nostru Isus Hristos cand a locuit cu trup printre noi a zis aceste lucruri. Iar daca tu iti botezi copilul la 40 zile sau cum faci, daca cineva din familia ta in ziua de Inviere se duce la Biserica, daca copii tai se duc cu colidele sa vesteasca pe Domnul de Craciun si daca si tu traiesti in acest an 2009 care dovedeste ca in adevar acum 2009 ani Fiul lui Dumnezeu a coborat pe pamant tocmai ca sa iti zica ce inseamna iubirea ce inseamna dragostea si multe alte bucurii extraordinare, si nu numai! El a venit sa aduca Mantuire oamenilor astfel ca toti cei ce cred in El sa primeasca viata vesnica si sa nu moara, drag prieten eu iti sugerez sa cauti iubirea Domnului si nu cruzimea, caci ce cauti de aceea vei avea parte!
Va rog sa ma iertati daca am vorbit de la mine putere, dar ma simteam dator sa zic ceva si sa iau apararea Domnului .
|
Asta doveste numai ca Hristos a fost un rebel, care pur si simplu a avut curajul sa nesocoteasca poruncile VT si, mai mult, sa impuna altele noi, cu succesul unui muritor. Nu a fost singurul, de altfel, care avea aceleasi vederi in acele timpuri.