Subiect: sclavia
View Single Post
Vechi 05.11.2009, 11:50:42
celmaipacatos celmaipacatos is offline
Junior Member

Data înregistrării: 05.11.2009
Implicit

Domnule Dex.
cred ca ce-a mai mare incantare a mea nu e atunci cand imi satisfac placerile mele, ci mai degraba cand intalnesc un om care nu prea isi da seama cine e Dumnezeu, si vad asta ca pe o sansa de a mai spune cuiva ce inseamna de fapt iubirea, dragostea, bucuria si fericirea care multi pretind ca le stiu si de fapt prea putini le cunosc cu adevarat.
Cu ajutorul lui Dumnezeu am primit si eu acest har acum 3 luni aprox. , nu cunosc multe dar raspunsul intrebarii tale este in inima mea si am sa incerc sa il descoper asa cum ma descurc si eu.

Eu cred cu tarie ca toata populatia planetei traieste in anul 2009, iar acest an este calculat de la Domnul Isus incoace si nu de la Moise sau alti proroci.
Cand am inceput eu sa citesc Biblia am inceput cu inceputul asa cum se face, dar mai multi frati mi-au sugerat cu tarie sa incep intai cu Noul Testament si apoi cu vechiul, pentru ca sa privesc pe vechiul prin prisma Noului Testamen. Asa am facut si la inceputul Evangheliei dupa Matei am facut ceva descoperiri care le fac mereu cand citesc. Si anume niste informatii care mi-au stralucit in ochi dar nu imi foloseau atunci cu nimic, insa acum le gasesc ca raspuns la aceasta intrebare . . . dupa 3 luni.

Matei cap.5 vers. 38, 39

38. Ati auzit ca s-a zis: "Ochi pentru ochi, si dinte pentru dinte."
39. Dar eu va spun: Sa nu va impotriviti celui ce face rau. Ci, oricui te loveste peste obrazul drept, intoarce-i si pe celalt.

Treaba e ca eu pana acum nu vazusem scris vreo undeva despre aceasta cruzime la care te referi tu, dar Domnul nostru Isus Hristos cand a locuit cu trup printre noi a zis aceste lucruri. Iar daca tu iti botezi copilul la 40 zile sau cum faci, daca cineva din familia ta in ziua de Inviere se duce la Biserica, daca copii tai se duc cu colidele sa vesteasca pe Domnul de Craciun si daca si tu traiesti in acest an 2009 care dovedeste ca in adevar acum 2009 ani Fiul lui Dumnezeu a coborat pe pamant tocmai ca sa iti zica ce inseamna iubirea ce inseamna dragostea si multe alte bucurii extraordinare, si nu numai! El a venit sa aduca Mantuire oamenilor astfel ca toti cei ce cred in El sa primeasca viata vesnica si sa nu moara, drag prieten eu iti sugerez sa cauti iubirea Domnului si nu cruzimea, caci ce cauti de aceea vei avea parte!

Va rog sa ma iertati daca am vorbit de la mine putere, dar ma simteam dator sa zic ceva si sa iau apararea Domnului .
Reply With Quote