View Single Post
Vechi 04.11.2009, 21:14:55
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Eutifievv_emi Vezi mesajul
Daca intr/adevar crucea este un obiect sfant, care detine puteri supranaturale si arma de care se teme satana cel mai mult, atunci de ce ratacitii aia care s/au lasat de vechiul obicei, nu au pierit ? Eu stiu una si buna, daca un lucru este dfant si sacru, cine se atinge numai cu gandul sa-i faca rau, va sfarsi intr/un mod groaznic, ca urmare a rautatii lui.
Dar cum se face ca atatia oameni si-au ars icoanele si crucile si acum dupa zeci de ani o duc bine si nu li s-aintamplat nimic?
Domnilor, ma repet, mie nu imi place sa inghit fara sa mestec!
Va rog, expuneti/va opinia si lamuriti treaba aceasta!
Crucea este sfintita prin Jertfa lui Hristos pe ea.Ea reprezinta Altarul pe care S-a jertfit Iisus.Tot crucea reprezinta semnul biruintei lui Hristos asupra mortii si Crucea lui Hristos cel rastignit intre cei doi talhari, unuia i-a fost spre viata si celuilalt spre osanda.

Apostolul Pavel ne spune ca Hristos a biruit prin cruce :

Coloseni 2:15 Dezbrăcând (de putere) începătoriile și stăpâniile, le-a dat de ocară în văzul tuturor, biruind asupra lor prin cruce.

Efeseni 2:16 Și să-i împace cu Dumnezeu pe amândoi, uniți într-un trup, prin cruce, omorând prin ea vrăjmășia.

Cat , despre intrebarile dumneavoastra cu privire la ce se intampla cu cei care au ars icoane si cruci, nu este a nostru a judeca , ci doar Dumnezeu stie.Pedeapsa daca e sa fie vreo pedeapsa nu vine neaparat pe loc si stim ca Dumnezeu in marea Sa mila si iubire , rabda pe omul pacatos spre mantuirea lui.Acelasi Apostol Pavel a zis :

1Corinteni 1:18 Căci cuvântul Crucii, pentru cei ce pier, este nebunie; iar pentru noi, cei ce ne mântuim, este puterea lui Dumnezeu.
Reply With Quote