Subiect: Holocaustul
View Single Post
Vechi 04.11.2009, 19:55:51
Evreulcelales's Avatar
Evreulcelales Evreulcelales is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.07.2009
Locație: Israel-Ierusalim
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
M-am convins inca odata, ca nu esti dispus sa dai nici un raspuns concret; doar le balmajesti, Moshe.
Stiu f bine cat e de credibila sau nu Wikipedia. Dar comparand cu cele gasite in alte articole, precum si in afirmatiile de pe acel forum - practic am citit tot ce am gasit despre Struma - am ajuns la concluzia ca informatiile date de Wikipedia sunt corecte.

Si atunci, care este aportul tau, Moshe, la edificarea aceste probleme, legate de vina romanilor in cazul Struma? Nici unul. Tu vii doar ca sa ne acuzi de antisemitism, si asta in mod total gratuit si fara discernamant. Frumos rol ti-ai asumat, n-am ce spune!
Tu draga mea nu "intelegi" concluzile ci le inventezi. Cine a pretins ca romanii sunt de vina cu scufundarea Strumei????????? Ce am pretins este ca in timpul razboiului a fost un singur transfer de evrei si el a fost facut cu Struma care mult timp nu s-a stiut cine l-a torpilat, rusii sau germanii care s-au invinovatit unu pe altul. Asta ce am scris.
Tot ce tu le amesteci, habar nu am de unde le scoti. Daca vei continua sa replici cu stil aproape de mojicie voi raporta asta la admin. Daca numai cearta cauti,fa asta in alt loc si poate mai bine in alt forum.Multumesc pentru cooperare.