View Single Post
Vechi 04.11.2009, 15:27:06
rebellu007's Avatar
rebellu007 rebellu007 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.08.2007
Religia: Ortodox
Implicit ...

Citat:
În prealabil postat de ancaanca Vezi mesajul
tocmai ca il vad cel mai bun

am cunoscut persoane, doar cunoscut, dar la niciuna nu am vazut bunatatea si blandetea lui, chiar dc mi-a facut ce mi-a facut.

nu am pretentii, imi doresc langa mine un om credincios, bun, de casa cu caresa am pace si intelegere si el corespundea paerfect

credeti ca mai exista si oameni buni in lumea asta?
deci,
sa vedem cum te contrazici singura de toata frumusetea si spre rasul curcilor...

iti doresti...
un om credincios
- cata credinta are unul care isi lasa logodnica si se duce dupa o fufa ca sa-i povesteasca despre problemele lui?

de casa cu care sa ai pace si intelegere - glumesti? pe bune? ce pace si intelegere poti sa ai cu unul care la greu se duce si se intinde cu pustoaicele si le plange cu nasul intre tzatze de cat sufera? tu chiar crezi texte ca iese asa la un suc? sa fim seriosi... poate a fost asa la inceput dar iti spun eu ca acum e deja imbrobodit daca a renuntat la tot. poti sa fii sigura! si chiar daca e numai un suc. nu exista! n-are voie! toate problemele voastre se rezolva intre voi, sfatuiti de un duhovnic!

chiar atat de oarba poti sa fii? ca doar n-ai sa-mi spui ca dragostea e oarba. ca nu e! e mai transparenta ca oricare sentiment...
trezeste-te!

se spune despre barbati ca gandesc cu alt cap cand se duc dupa alte femei... dar de tine cu ce sa spun ca gandesti cand niciun motiv plauzibil n-ar trebui sa te tina langa el? retorica...
Reply With Quote