View Single Post
Vechi 04.11.2009, 13:46:45
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Antoni0 Vezi mesajul
Spiritul protestanto-catolico-modernist a cuprins din pacate si Ortodoxia. Biserica traditionala catolica e cuprinsa de spiritul protestant si cea Ortodoxa e atacata de ambele.

Trist dar in acelasi timp in pas cu ... lumea! Si ti se pare normala "modernizarea" asta?
Prietene, n-o sa ai ocazia sa intalnesti asa o biserica ortodoxa ca cea despre care-ti povesteam si nici eu n-o sa mai gasesc in alta parte. Aia sunt, vorba parintelui, "prea-ortodocsi", nu ortodocsi... Oameni cu mintile destupate, draga domnule, care traiau si traiesc credinta!

Acum sa nu-ti imaginezi ca era cineva care venea la cateheze sa cante la chitara clasica de amorul artei sau eventual trash la chitara bass pe boxele date tare. :) Se cantau melodiile ortodoxe pe care presupun ca le cunosti si tu, acompaniate de chitara si uneori de orga.

Dar sa te intreb si eu ceva: la tine in parohie se fac cateheze? Se face studiu biblic? Exista activitate extra-liturgica? Se intereseaza preotul vostru de voi si in afara programului obisnuit?

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote