Subiect: polemizam?!
View Single Post
Vechi 04.11.2009, 12:32:20
Nevrednicul
Guest

Implicit Anca si Andrei

1.asta este practica forumului in deschiderea topicului? suntem paraleli cu toti fata de intentia autorului...daca asa este ma supun ,dar voi ramane rezervat la a deschide noi subiecte. 2.daca intentia mea era o cultura orala venita cu exemple despre preoti si faptele lor ,sincer ,m as fi explicat in aceasta.3.incerc inca o data intrebarea care m a facut sa cer sfatul vostru ,cu umilinta in preacunoastere(desigur a voastra): suntem creatia Domnului cu toti,egali si cu acelasi liber arbitru dat de un Dumnezu iubitor si vesnic miluitor; supusi pacatului originar si a celui provocat. Dar...dintre noi mai initiati, inzestrati cu Duhul Sfant de sine dar si creativ, si toata metodologia divina necesara...se detaseaza preoti fie ei de mir sau calugari!3.rezulta vrem nu vrem o dualitate in aceasta calitate: de slujitor al Domnului in deplinatatea actului dinamic si a fortei motrice divine(exclud exemplele de moralitate a preotului fata de targ) precum si de om al creatiei divine ,initial egal in fata pacatului a mortii si a ..vietii vesnice! si acum............despre aceasta dilema daca este ...,am dorit sa discutam aici! cerand scuze tuturor ,ca nu am explicat de la bun inceput si find bucuros ca acum,poate ,am reusit sa fiu explicit ,astept parerile voastre! va multumesc
Reply With Quote