Subiect: polemizam?!
View Single Post
Vechi 04.11.2009, 02:19:16
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
“ De aceea, homosexualitatea apare ca patimă, nu ca alternativă, în comunitățile de bărbați (pușcării, armată sau chiar mănăstiri).

Părinții pustiei știau asta, de aceea Sf. Vasile cel Mare în Regulile sale nu recomanda ca frații să-și strângă mâinile când se salută. Asta nu pentru că ei ar fi homosexuali, ci tocmai pentru că [b]diavolul poate trezi această patimă chiar și în cei care niciodata nu au simțit-o și chiar au avut oroare de ea[b]
Ancah, eu am avut ocazia sa-l confrunt pe un calugar bine pozitionat in sistem care era homosexual, si stii ce mi-a spus, ..ca in cazul lui, ca-l stia cel mai bine :), homosexualitatea a facut si face parte din FIINTA LUI, NU ESTE NICI O PATIMA asa cum ar vrea sa explice cu succes in auditoriul HOMOFOB, unii si altii inclusiv multi duhovnici celebrii.
INSA NU TOTI!! sunt multi duhovnici care au avut de a face cu frati si surori care ASA SUNT EI de la mama lor facuti, si sa stii ca-i inteleg si le inteleg lupta de a nu ceda firii lor homosexuale si DE A NU FI ACTIVI pentru a nu sminti. Asa da smerenie! Sa stii ca acei duhovnici sunt tacuti cind vine vorba de homosexualitate in minastiri!
Patimi sunt multe in minastiri mai ales cu cei tineri infantili la minte care fug de resposabilitati din lume.
Unora le fug ochii dupa maicute, altora dupa calugari, iar altii se masturbeaza, deci care ar fi diferenta, ...nici una!
Reply With Quote