pentru evreul cel ales
[quote=speranta1970;178384]Istoria este la baza poporului si tarii.Din istorie se invata din greselile trecutului.Foarte important de a cunoaste istoria. Iar, din pacate,sunt oameni si uneori natii care scriu istoria nu dupa faptele reale ci una care sa serveasca ideile lor. Cand citesti istoria trebuie sa fii foarte atent ca sa nu cazi intr`o capcana a mincinosilor.
Da, sint de acord ca trebuie sa ne cunoastem istoria, dar asa cum spui si tu trebuie sa fim atenti ce citim ca sa nu cadem intr-o "capcana a mincinosilor" asa cum spui tu.
Pentru acest motiv sfatuiesc ca discutia despre istorie sa fie lasata pe baza celor care au cunoastere de istorie nu de habarnisti, care citesc un rand-doua pe unde apuca si din te miri ce sursa si apoi vine aici pe forum si se da mare istoric si scoate niste bazaconii care le si foloseste ca arme sa jigneasca pe altii ( nu m-am referit la tine, din cite posturi am citit sub nick-ul tau mi-am dat seama ca stii tu ceva , nu stiu cit de bine stii ce stii, dar stii ceva mai mult decit multi de aici si imi pare rau ca-ti irosesti cunostiintele prin cearta cu multi care nu sint interesati sa stie adevarul fiind orbiti de indoctrinari mostenite de pe o era in care toti umblam si eram fortati sa gandim ca robotii).
Ai putea sa-m scrii mesaje pe privat sa-mi vorbesti de istoria evreilor, pe mine ma intereseaza personal nu ca sa am cu ce ma certa, ci pur si simplu ca bunicul a fost evreu si doresc sa stiu mai multe de cultura lui.[/QUOTE
mesajul de mai sus este prentru evreulcelales
|