03.11.2009, 21:02:09
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 25.02.2007
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de OmuBun
Eu am citit intreaga parodie si trebuie sa recunosc ca am ras cu pofta. Ea ne reprezinta pe fiecare dintre noi intr-o oarecare masura si chiar nu vad cine nu se recunoaste pe sine printre randuri?!? Cumva nu suntem noi cu nasul in calculator, toata ziua? Nu suntem noi dependenti de celular? Nu intarziem noi la intalniri din cauza traficului? Nu viseaza tot amaratu' sa-si cumpere X5 si sa-l parcheze pe podetz ca sa crape taranii de oftica? Nu-s copii nostri toata ziua pe jocurile enumerate acolo? Nu mancam noi in imprejurari mai speciale la KFC? Si tot asa, si tot asa...
Oare ce-i atat de grav? A fluierat cineva in biserica? Oameni buni, haideti sa nu ne suparam chiar degeaba. Oare cat a trecut de cand noi insine eram deosebit de veseli si in mare verva? Ce facem acum? Ii punem pe ceilalti la zid? Da, e adevarat, aici nu e tocmai un forum de bancuri si sper sa nu se faca un obicei in a se posta tot felul de prostioare din ce in ce mai deochiate, dar prima postare eu zic ca a fost bine-venita! Adica chiar asa: "Sa zambim un pic!"
|
drept grait-ai!
|