View Single Post
Vechi 03.11.2009, 19:02:41
Atreides's Avatar
Atreides Atreides is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.09.2009
Locație: București
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de axios Vezi mesajul
gicule, de ce nu te iei de manutza cu cap de matza sau topcat cum isi zice colegu tau, si sa faceti un partid al frustratilor. care e problema voastra? va temeti de indoctrinare? pai ce cautati aici in lumea indoctrinatorilor? sunteti ca moliile care trag la foc. s-ar putea sa va frigeti. sau, daca da Dumnezeu, poate va luminati si voi nitel... aveti nevoie...
decat sa ameninti cu emigrarea mai bine o pui in practica. va tine cineva aici legati ca sa tot polemizati? de ce nu ne lasati asa in lumea asta "ingusta", "obtuza", "indoctrinata", "fundamentalista" si cum va suna voua mai bine cand rostiti raspicat?
simt frustrare grozava in aer... si nu vine de la cei pe care-i acuzati ci miroase de sub voi fraticilor...
Doamne ajuta!
Lasa-ma te rog cu ''gicule'',nu am ajuns sa ma trag de sireturi cu tine!Sincer sa fiu nu stiu nici eu ce caut in tara asta,valorile ei crestine,pastratoare ale credintei ''adevarate'' nu ma coafeaza deloc,dar acum ce sa fac si eu,ma descurc cum pot.Frustrari s-au acumulat destule de-a lungul timpului(din moment ce tara e populata de indivizi ca tine,este oarecum de inteles),de aia am si spus ca vreau sa emigrez cat mai repede,viata e frumoasa si nu are rost sa imi pierd vremea in cadrul unui popor lipsit de ambitie.