Citat:
În prealabil postat de ai2
Ce face crestinismul din om!!! Copii, daca nu invatati si mergeti prea des la biserica, o sa ajungeti ca vsovi!
|
ce insinuezi? ce vrei sa spui? ca ai ramas fara argumente shi ca atare ai trecut la insinuari... din universurile paralele? poi nu ai intzeles cum e cu lupa stratosferei shi cu unghiul de refractzie shi cu vederea circulara de sus a lucrurilor de jos? poi eu am fost la shcoala shi am invatzat despre toate teoriile astea fizico-matematice shi am ajuns la clara concluzie ca sunt false toate... mai mult sau mai putzin iar concluziile sunt absurde, de parca un modelator arhidracon ne-ar fi inspirat pe totzi... sa ne entuziasmam de modele modelate atat de absurd shi cinic...
mie mi-e clar pamantul nu e o sfera... dar fiecare e liber sa priceapa shi sa-shi explice cum vrea ceea ce vede... sa intzeleaga dupa cum ii da Dumnezeu...
dar asha este, avetzi grija mare sa nu ajungetzi ca mine, ca eu recunosc, sunt un mare pacatos... dar inca mai sper sa ma mustre shi sa ma mantuie mereu Hristos.