View Single Post
Vechi 02.11.2009, 18:40:12
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de stardust Vezi mesajul
uite ,eu sunt casatorita ,de 2 ani ,imi iubesc sotul foarte mult si el pe mine la fel. asta asa,de introducere.
Dar ,nimeni nu poate baga mana in foc pt nimeni,eu nu stiu daca peste 5 ani ,10 ani nu-l voi insela,nu neaparat cu fapta ,cu gandul ,tot aia este .
Eu nu cred ca toti oamenii care se casatoresc o fac pentru ca si-au gasit jumatatea,vorbim de acea jumatate perfecta (ca in Adam si Eva de Rebreanu )e o prostie sa zici asta.o fac pentru ca se iubesc ,pt ca simt ca nu pot sta fara acel om ,pt ca se respecta ,se inteleg bine ,etc.Si mai cred ca nu poti stii daca ti-ai gasit jumatatea ,daca nu ai cu ce sa o compari,ca sa stii ca e ceea ce ai tu nevoie.Si aici revenim la problema initiala a topicului. Cred ca intre a alege sa ai o sotie virgina si una nevirgina ,ca si in cazul barbatilor ,de altfel ,e mai bine pentru viitorul cuplu ca cei doi sa mai fi cunoscut inainte si pe altcineva.In felul acesta multe probleme viitoare vor macar pe jumatate rezolvate.Deci ,cel mai bine amandoi nevirgini.Ca daca este doar unul da si unul nu ,avem ce comenta aici pe forum ,daca sunt amandoi ,probabil ca multa vreme nu vor stii ce sa faca/cum sa faca:) si pe pe la 30 -40 ani ,in crizele specifice femeilor si barbatilor isi vor dori sa mai manance si tocana ,nu numai ciorba, si chiar daca nu o vor face ,sigur se vor gandi la asta.
Tu gandesti cuplurile dintr-un anumit unghi, desi ele sunt foarte variate. Compatibilitatea joaca un rol foarte important in opinia mea intr-un cuplu.Nu cred ca neaparat necesar sa faci o comparatie, pentru a constientiza care iti este jumatatea ( eu am facut, si am tot facut, dar unii isi gasesc jumatatea in cl a 8 a, deci...)

Sincer, sexul in casatorie cred ca nu valoreaza nimic, daca sotul nu stie sa isi respecte partenera, sa o iubeasca ca pe el insusi si chiar mai mult, sa o asculte, sa o protejeze si sa se piarda in ochii ei. Nu, sexul separat de toate acestea nu are absolut nici o valoare, dar impreuna cu toate acestea capata un cu totul si cu totul alt sens. Eu personal nu m-as fi daruit cu totul inainte de casatorie si fara Binecuvantarea lui Dumnezeu, pentru ca erau relatii incomplete, le lipsea esentialul....parerea mea

Last edited by AndruscaCIM; 02.11.2009 at 18:57:32.
Reply With Quote