Citat:
Īn prealabil postat de alexandra1990
ma numesc alexandra si am 20 de ani sunt plecata prin tari straine de 2 ani de zile ma rog la dumnezeu in fiecare zi strig spre el sa ma ajute sami dea si mie un pic de fericire si noroc . am fost inpreuna cu un baiat 1an si 8 luni de zile am fost ferici nea fost bine dla amandoi dar din cauza banilor sa destramat tot sa ajuns la lucruri foarte urate la care nu trebuiau sa se ajunja si nu mai stiam ce sa fac eram disperata palangeam zi de zi si strigam spre cer pote ma va asculta si ma va ajuta si va arat adevaru sami deschid ochi sa vad si io de ce mie mi se intampla toate aste eram terminata am cerut ajutor la toata lumea si nimeni nu ma auzea ramasesem din cauza fostului prieten fara loc de munca pe strazi fara bani nu stiam unde sa ma duc si strigam continu spre cer sperand si la ora actuala ca ma va ajuta dumnezeu vorbeam cu mama mea la telefon si nu stiam ce sai mai zici am sperat continu ca va fi bine pana intro-zi can am intalnit un strain pe strada si ma intrebat ca de ce plang ce sa intanplat am inceput si iam povestit domnului povestea mea ceea ce la saocat ii multumesc si in zi de azi lui dumnezeu ca mi-a scos in cale si mia oferit un loc de nunca si un pat unde sa pot dormi de o saptamana de zile sunt mai linistita ca dumnezeu ma ajutat si am sa ma rog continu ca stiu ca nu ma va lasa cu tote ca nu stim cum arata cu adevarat atunci cand noi ne rugam crestinii si il chemam sa ne asculte el ne primeste cu inima deschisa
|
Dumnezeu deja ti-a intins o mana de ajutor. Daca erai casatorita si cununata religios cu baiatul respectiv, atunci poate ca situatia ta era alta. Vezi? Lui Dumnezeu Ii place sa-I respectam poruncile. Altfel Isi retrage binecuvantarea de la noi. Incearca sa intelegi ca ai gresit in fata lui Dumnezeu convietuind cu un barbat necununata religios, du-te si spovedeste-te, apoi pune inceput bun. Aici pe crestinortodox.ro, gasesti multe acatiste si rugaciuni. De asemenea, la rubrica ,,audio", ai predici pe diverse teme de interes care te pot ajuta sa vezi pas cu pas cate greseli se pot face intr-o singura zi. Dumnezeu sa te ajute!