Citat:
În prealabil postat de stardust
ce-o fi mai rau pe lumea asta? sa-ti iei o sotie/sot care a mai "pacatuit" inainte si sa aveti o casatorie frumoasa sau sa te casatoresti cu cineva virgin/a si tu si el ,peste ceva ani sa stea macinat de intrebarea :oare cu altul/alta cum o fii???Dragi colegi de forum,eu mereu m-am gandit la acest aspect: cineva care se casatoreste virgin ,oare peste niste ani ,nu va avea cel putin curioziteatea in suflet ,de a stii ,cum este si cu altcineva?Eu cred si este parerea mea si mi-o asum ,ca intr-o casatorie unde sunt amandoi feciori ,riscul de a insela este mai mare decat intr-una in care niciunul nu a fost virgin.
|
Oare asa sa stea lucrurile chiar, sau sa fie creionate asa doar in mintea ta? Si ce te faci cu oamenii care sunt macinati de aceasta intrebare pe toata durata vietii?
Depinde foarte mult de ce gen de om esti...iar daca ti-ai intalnit partea de la Dumnezeu nu prea mai poti fi macinat, dar in caz contrar te pot macina mai multe intrebari
Citat:
Si de asemenea ,nu inteleg ,daca tu ,iubesti o fata care a mai fost inaintea ta cu altcineva,nu vb de una care umbla cu 10 ,o fata normala ,cum sunt o gramada ,care a avut o relatie stabila ,care a avut ganduri de casatorie ,care s-a implicat si a iubit ,este vina ei ca nu a mers acea relatie ? stia ea ca te va intilni pe tine? Oare tu dragule fecior ,daca aveai o alta iubita inaintea si si tipa te parasea asa ,neinsurat si nevirgin :D ,era asa o mare problema???
|
Mai, pe undeva eu chiar nu inteleg oamenii astia care trec de orice bariera morala si rationala pentru o relatie imprevizibila. E de datoria noastra sa evaluam o relatie, sa vedem evolutia lucrurilor, sa simtim daca se merita sa te arunci asa cu totul in bratele unuia pe care nici macar nu ai apucat sa il cunosti. Eu una nu am fost genul, si nici nu as avea ce sa apreciez la o persoana care da totul de n ori...ce conceptii de viata are acea persoana totusi????
Citat:
Sunt atatea acrituri de femei ,care sub masca pocaintei si smereniei ,intrec in ura 1000 de femei usoare. Nu ar trebui sa va luati dupa aparente ,dupa virgin/nevirgin ,( una versata isi face operatie de reconstructie a himenului ) ,ci dupa sufletul celui de langa tine ,dupa felul de a fi ,dupa cat de sincer este.
Dragi baieti ,fiti fericiti ca o fata care a mai avut si alte experiente inainte ,v-a ales pe voi drept parteneri pentru totdeauna - inseamna ca sunteti buni :)
|
Fetele smechere si prefacute exista datorita barbatilor fraieri, iar acreala si ura se simt...