View Single Post
Vechi 01.11.2009, 23:51:21
stardust
Guest

Implicit

ce-o fi mai rau pe lumea asta? sa-ti iei o sotie/sot care a mai "pacatuit" inainte si sa aveti o casatorie frumoasa sau sa te casatoresti cu cineva virgin/a si tu si el ,peste ceva ani sa stea macinat de intrebarea :oare cu altul/alta cum o fii???

Dragi colegi de forum,eu mereu m-am gandit la acest aspect: cineva care se casatoreste virgin ,oare peste niste ani ,nu va avea cel putin curioziteatea in suflet ,de a stii ,cum este si cu altcineva?Eu cred si este parerea mea si mi-o asum ,ca intr-o casatorie unde sunt amandoi feciori ,riscul de a insela este mai mare decat intr-una in care niciunul nu a fost virgin.

Si de asemenea ,nu inteleg ,daca tu ,iubesti o fata care a mai fost inaintea ta cu altcineva,nu vb de una care umbla cu 10 ,o fata normala ,cum sunt o gramada ,care a avut o relatie stabila ,care a avut ganduri de casatorie ,care s-a implicat si a iubit ,este vina ei ca nu a mers acea relatie ? stia ea ca te va intilni pe tine? Oare tu dragule fecior ,daca aveai o alta iubita inaintea si si tipa te parasea asa ,neinsurat si nevirgin :D ,era asa o mare problema???

Sunt atatea acrituri de femei ,care sub masca pocaintei si smereniei ,intrec in ura 1000 de femei usoare. Nu ar trebui sa va luati dupa aparente ,dupa virgin/nevirgin ,( una versata isi face operatie de reconstructie a himenului ) ,ci dupa sufletul celui de langa tine ,dupa felul de a fi ,dupa cat de sincer este.

Dragi baieti ,fiti fericiti ca o fata care a mai avut si alte experiente inainte ,v-a ales pe voi drept parteneri pentru totdeauna - inseamna ca sunteti buni :)
Reply With Quote